fbpx

Ekipa

PNA Kočevje

Ekipa 1Naše podjetje ima pred sabo jasen cilj, vizijo in ima zastavljeno pot, po kateri bomo prišli do željenih rezultatov.Tudi odgovor na najpomembnejše vprašanje »ZAKAJ?« je preprost. Že ves čas smo največja odškodninska družba, z najboljšo, prepoznavno blagovno znamko, kar pa je najpomembnejše in istočasno največ vredno je to, da nam ljudje zaupajo! To potrjuje tudi ogromno število strank, ki se vračajo k nam in nas priporočajo svojim prijateljem, znancem, sorodnikom,… Vse to in še več priča o tem, da je naša pot pravilna.Ustvariti blagovno znamko ter produkte, ki jih ostala odškodninska podjetja do danes niso mogla in jih tudi v bodoče ne bodo mogla doseči (kaj šele preseči), smo okrepili z izdajanjem “Garancije na izplačilo priznane odškodnine” in tako postavili še enega v vrsti mejnikov dobrega poslovanja in zavarovanja zaupanja naših strank.

Vse kar počnemo prilagajamo našim potencialnim strankam in se usmerjamo v zadovoljitev njihovih zahtev.  Tako lahko na naši spletni strani zasledite pravno pomoč v živo, ki jo ponujamo v času delovnih ur. Strokovno pravno svetovanje opravlja univerzitetni diplomirani  pravnik, nasveti pa so seveda brezplačni. To storitev smo strankam ponudili kot prva odškodninska družba v Sloveniji.  Brezplačno pravno svetovanje pa ponujamo tudi na brezplačni telefonski številki 080-13-13, 24 ur nadan. poraVnava je prepoznavna blagovna znamka, ki ji ljudje zaupajo že 10 let. Zaupajte nam tudi vi! Z namenom zagotavljanja kakovostne in stranki prijazne storitve, sem se kot direktor podjetja odločil, da vsem našimstrankam ponudim možnost oddaje kritike ali pohvale za vsakega zaposlenega, na moj osebni e-naslov ali na GSM.

PNA KoperEkipa 2

Maja Ahmetovič je diplomirana pravnica, ki že več kot 4 leta dela v našem podjetju. Pridnost in želja po novih znanjih so ji zagotovili uspehe na najrazličnejših področjih, zaradi česar je bila tudi Zoisova štipendistka. V času študija je zaradi odličnega poznavanja prava EU pridobila tudi Jean Monnet certifikat. Je strokovnjakinja na več različnih področjih, predvsem pri izvršbah in drugih civilnih zadevah, pri delu pa uporablja angleški in srbo-hrvaški jezik.

»Odkar delam za poraVnavo™ sem spoznala čudovite ljudi, sodelavce, ki s skupnimi močmi poskrbimo, da je vsaka naša stranka ob zaključku postopka izjemno zadovoljna. Kot kolektiv se medsebojno odlično razumemo in se dopolnjujemo tako, da nam tudi največji izzivi ne povzročajo preglavic. S skupnimi močmi se lahko reši prav vse. Z veseljem pomagamo in brezplačno svetujemo strankam, ne glede na to ali gre za odškodninsko pravo ali pa za katero drugo pravno področje. Naš edini cilj so zadovoljne stranke, ki se rade vračajo!“

Maja Ahmetovič

PNA Nova GoricaEkipa 3

Peter Brovč je član kolektiva poraVnava ™ vse od leta 2008 in je zaposlen kot vodja poslovne enote Nova Gorica. Svoje pravno znanje je uspešno nadgradil, saj je letos zaključil magistrski študij na Evropski pravni fakulteti v Novi Gorici, smer Pravo in management nepremičnin. Specializiran je za področje nezgodnih zavarovanj in nepremičninskega prava. Pri svojem delu uporablja angleški, italijanski in srbo-hrvaški jezik.

»Vsaki stranki, ki se oglasi v pisarni po pravno pomoč, jo pri meni tudi dobi. Če je le mogoče ji pomagam z nasvetom ali pa z obrazložitvijo pravnih pisanj, ki so prava neukemu človeku velikokrat tuja in nerazumljiva. Vsem strankam se posvetim maksimalno ter v skladu s stroko primer tudi obravnavam ter rešujem. Ker je pravici potrebna pomoč, se oglasite v naši pisarni v Novi Gorici.“

Peter Brovč, mag. prav. in manag. neprem.

PNA Murska Sobota

Ekipa 4
Darja Vidovič se je ekipi Poravnave pridružila pred 10 leti in prav toliko časa se ukvarja z odškodninskim pravom in je strokovnjakinja na tem področju. Izjemno zagnana in motivirana se spopade še s tako zapletenimi in nenavadnimi primeri. Je vodja pomurske regije in pri svojem delu uporablja, hrvaški, nemški, angleški ter  madžarski jezik.

»Zame najpomembnejša je samo zadovoljna stranka, ki se rada vrača k nam in mi zaupa, zato mi je pomembno, da s stranko že od začetka vzpostavim osebni stik in ji svetujem od nastanka poškodbe pa do realizacije odškodnine. Stranke mi zaupajo in ker dober glas seže v deveto vas, pri meni poiščejo pomoč tudi stranke s tujine.«

Darja Vidovič

PNA CeljeEkipa 5

Ivan Jezernik J. je diplomant pravne fakultete Univerze v Ljubljani. Je strokovnjak za odškodninsko pravo in dober poznavalec drugih podoročij civilnega prava. Od tujih jezikov uporablja angleški, nemški in francoski jezik.

”Pri delu dajem največji poudarek kakovosti storitve. Vsakemu primeru in stranki se poskušam karseda temeljito in natančno posvetiti, saj je le tako lahko zagotovljena najboljša možna storitev. Trdno se držim načel poštenega in vestnega dela ter odkritega in korektnega odnosa do sleherne stranke. Dobro opravljeno delo in zadovoljne stranke so naša največja nagrada in ponos.”  
Ivan Jezernik J.

PNA Maribor

Ekipa 6

Jasmina Malajner  se je ekipi PoraVnava ™ pridružila julija 2014. Diplomirala je na Pravni fakulteti v Mariboru in je specializirana za področje korporacijskega prava. Je vodja poslovne enote Maribor in pri svojem delu uporablja angleški in hrvaški jezik.

»Pri svojem delu smatram kot najpomembneje osebni stik s stranko, da se ji lahko posvetim v celoti in ji svetujem za njo najboljšo rešitev. Zadovoljstvo stranke mi daje še večjo motivacijo, da s preostalo ekipo PoraVnave rešujemo, na prvi pogled, še tako nerešljive pravne probleme.«

PNA Kočevje

Ekipa 7

Vsaka stranka je enako »najpomembnejša« in ji posvetim toliko časa, da lahko prejme in razume vse informacije, ki jih je deležna. Pri tem želim, da so moje podatki natančni in kakovostni.

Velik poudarek dajem svojemu pristopu do stranke, bodisi po telefonu ali ob obisku v naši pisarni. Ta mora biti korekten in strokoven.

Želim, da stranka začuti, da je za nas edinstvena in, da ji lahko svetujem ter pomagam najti kakršno koli rešitev v nastali situaciji.

Uspešno rešen primer in zadovoljstvo stranke je tisto čemur stremim, kajti menim, da bo le tako lahko podjetje v popolnosti izpolnjevalo svoje poslanstvo in doseglo želeni cilj. Biti najboljši.

PNA Ljubljana

Ekipa 8
Alma Alič je leta 2013 diplomirala na Pravni fakulteti v Ljubljani. Od takrat izpopolnjuje svoje znanje na vseh področjih civilnega prava. Z vsestranskim pristopom lahko pomaga pri številnih težavah strank

»V izziv mi je rešiti kompleksno zadevo. Vživim se lahko v vsako situacijo, kar mi pomaga pri reševanju primera. Svoje delo opravljam z veseljem in pozitivno energijo do stranke, kar se odraža na končnem uspehu.«

PNA Ptuj

Ekipa 9Andreja Butolen je diplomirana pravnica in vodja poslovne enote v Ptuju. Svoje delovne izkušnje je pridobila že kot pripravnica na sodišču in se specializirala iz področja civilnega in kazenskega prava. Pri svojem delu uporablja angleški in hrvaški jezik.

“S kakovostnim delom in pomočjo se posvetim željam in pravicam strank, da dosežemo želene rezultate, saj je zadovoljna stranka naš uspeh.”

Ne odlašajte! Pošljite nam sporočilo ali nas pokličite na 080-13-14.

Izdamo posebno jamstvo na izplačilo

Zaposleni izkušeni pravniki

Na voljo smo vam 24 ur na dan

Hitra in kvalitetna storitev

Poravnava

Brezplačni nasvet! Vprašajte pravnike.

Brezplačna številka. Dosegljivi smo 24 ur 7 dni na teden.

Preberite naš blog o odškodninah z veliko pravnimi nasveti

Porok, zakaj pa ne?

Biti porok je skorajda tako, kot bi sami najeli kredit le, da izposojeni denar uporabi nekdo drug. Po prebranem sklepam, da razumete zakaj vam biti porok absolutno

Več »

Povratni klic svetovalca

Za več informacij in povratni klic našega svetovalca vas prosimo, da izpolnite kontaktni obrazec ter si izberete termin, ki vam najbolj ustreza. Naši svetovalci vas bodo kontaktirali …