fbpx

Daleč najbolj uspešno odškodninsko podjetje v sloveniji

Dolgoletne izkušnje  na področju pravnega svetovanja je tisto, kar loči blagovno znamko poraVnava ™ od ostale konkurence na trgu. Strankam ponujamo obširno pravno znanje in vrhunsko storitev pravnega svetovanja, katerega namen je v najkrajšem možnem času ponuditi sprejemljivo rešitev za njihove težave.

Vsem obstoječim in bodočim strankam smo v okviru brezplačnega pravnega svetovanja preko telefona dosegljivi 24 ur na dan,vsak dan v tednu in to skozi vse leto. Prav tako pa na željo sleherne bodoče stranke pridemo k njej na dom. V vseh letih obstoja blagovne znamke poraVnava™ se nikoli ni pripetilo, da naša stranka ne bi dobila nakazane odškodnine, ki ji jo je zavarovalnica namenila, kot se to recimo redno dogaja pri t.i. »konkurenčnih odškodninskih podjetjih«. Vedno in povsod zasledujemo zgolj in samo en cilj, zadovoljstvo naših strank.

V primeru neuspeha svoje stroške krijemo sami

Podjetje PNA d.o.o. že v začetku samega postopka nudi brezplačno klicno številko, brezplačno pravno svetovanje, prav tako pa v primeru neuspeha svoje stroške krijemo sami, tako da strankam ne nastanejo nepotrebni stroški. Predvsem smo boljši od konkurence zaradi ažurnosti. Zavzamemo se za vsak posamezen primer, prav tako pa izplačilo odškodnine uredimo v istem dnevu, ko ga zavarovalnica izplača.

Ne odlašajte! Pošljite nam sporočilo ali nas pokličite na 080-13-14.

Izdamo posebno jamstvo na izplačilo

Zaposleni izkušeni pravniki

Na voljo smo vam 24 ur na dan

Hitra in kvalitetna storitev

Poravnava

Brezplačni nasvet! Vprašajte pravnike.

Brezplačna številka. Dosegljivi smo 24 ur 7 dni na teden.

Preberite naš blog o odškodninah z veliko pravnimi nasveti

Poškodba pri delu in odškodnina

Poškodba pri delu je eden najpogostejših razlogov za odsotnost zaposlenega delavca. V večini primerov je za nastalo škodo odgovoren delodajelec, ki odgovornost pogosto prevzema nase

Več »

Povratni klic svetovalca

Za več informacij in povratni klic našega svetovalca vas prosimo, da izpolnite kontaktni obrazec ter si izberete termin, ki vam najbolj ustreza. Naši svetovalci vas bodo kontaktirali …