fbpx

Kaj je AO plus?

AO plus je zavarovanje, ki krije škodo za telesne poškodbe voznika, kadar je le ta povzročitelj prometne nesreče in je v prometni nesreči telesno poškodovan.

Kdaj lahko uveljavim AO plus?

AO plus lahko uveljavite, kadar imate pri zavarovalnici veljavno sklenjeno zavarovanje AO plus in ste kot voznik povzročili prometno nezgodo, v kateri ste utrpeli telesne poškodbe.

Kaj potrebujem da uveljavim AO plus?

Za uveljavitev AO plus zavarovanja potrebujete veljavno sklenjeno polico AO plus, zdravstveno dokumentacijo s katero izkažete kakšne telesne poškodbe ste utrpeli, fotokopijo prometnega in vozniškega dovoljenja, nekatere zavarovalnice pa zahtevajo tudi policijski zapisnik ali uradni zaznamek policijske postaje o prometni nesreči. 

Kako uveljavim AO plus?

Na zavarovalnico pri kateri imate sklenjeno AO plus zavarovanje je potrebno vložiti odškodninski zahtevek z vsemi zahtevanimi prilogami. Glede na to, da gre za pravno-odškodninske zadeve je smisleno za te postopke pooblastiti pravno-odškodninske strokovnjake, ki bodo za vas sklenili najboljšo možno poravnavo.

Kje uredim AO plus?

AO plus zavarovanje si uredite pri zavarovalnici pri kateri imate sklenjeno obvezno avtomobilsko zavarovanje.

Povratni klic svetovalca

Za več informacij in povratni klic našega svetovalca vas prosimo, da izpolnite kontaktni obrazec ter si izberete termin, ki vam najbolj ustreza. Naši svetovalci vas bodo kontaktirali …